Startsidan Startsidan

Logginsida för medlemmar & registrering av nya medlemmar

Följande tre alternativ finns att välja på:


1. Medlem med lösenord och medlemsnr klickar på fortsättknappen för att uppdatera telefonnummer, e-mailadress och/eller för att betala medlemsagiften samt skriva ut medlemskortet. OBS. LÖSENORDET ÄR DITT SJÄLVVALDA SOM STÅR LÄNGST NER TH PÅ MEDLEMSKORTET.

Vid betalning med kontokort tänk på att ha mobiltelefon eller bankdosa tillgänglig samt att kortet är öppet för betalning på Internet samt utlandsbetalning.

2. Medlem med medlemsnr men utan lösenord måste först registrera lösenordet här för att kunna betala medlemsavgiften och uppdatera information. Samtliga som varit medlem i föreningen sedan 2015 och har tillgång till sitt medlemsnummer kan klicka här. Kom sedan ihåg lösenordet. Det kommer visserligen stå på medlemskortet som man ska skriva ut när medlemsavgiften är betald. (Det finns inga speciella krav på lösen- ordets utformning.)

3. Ny medlem kan registrera sig genom att klicka på på länken "Ny medlem" OBS om du är medlem sedan tidigare men inte har tillgång till ditt medlemsnummer så e-posta till medlem@ahn-nerja.org. Uppge ditt namn så skickar vi din information till dig.


1. Medlem med lösenord

Medlemsnummer
Lösenord

2. Medlem utan lösenord

Medlemsnummer

3. Ny medlem klickar här för att starta registreringen.

Angiven information lagras i medlemsregistret. Det är endast medlems-administratören och av denne utsedda personer som har tillgång till registret.

Har du någon fråga är du alltid välkommen att kontakta medlemsadministratören på medlem@ahn-nerja.org.